Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kurage är en bristvara

Stora
män
gör det
som
små
aldrig ens skulle tänka på

Stora
män
har sin egen
kompass
sina
egna tankar
och förvandlar
dom till
handling

Stora
män
är ett
bevis

att
klimatet
ändå
har en slags
överlevnadschans

Stora
män
drar sin
lans
om det så
bara
är
dom
mot
tusen andra
soldater




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-09-15 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan