Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Du säger mina dikter doftar ensamhet', av lynx, inspirerade till kommentaren (radbrytningarna är oavsiktligt avsiktliga, det vill säga på grund av principen om tre ord på varje rad, tre rader i varje sjok... min egen typ av skrivstil, typ)


Kritik på en text (512) - Tveksam språksamhet





jag ser på
YLE och eftersom
det är en

finsk kanal och
jag inte kan
finska så fattar

jag inget, men
det är perfekt
sällskap när jag

är här inne.
Så är det
ibland i förhållanden

också, sällskapet är
'på' men man
fattar sig inte

som på programspråket...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP