Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Du kom en gång från ingenstans,
Har tröstat med ett enkel ord.
Du solen's var protuberans
i ljusens eld som stod på bord.

Var måne rund... och ljus, och blek.
Var natten lång. Rann tåraälv.
Men glömdes snart all världens svek
Och kunde bli igen sig själv.

Ditt namn blev till en riktigt stans.
Vi drömmer oss med tiden fram.
Du öden's var protuberans...
... och onda floden säkrast(e) damm.

12.11.09




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-17 11:42



Bookmark and Share


    Dado_
Julianna! Äntligen! Du kan verkligen skriva. Ser fram emot mer. /Dado
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP