Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teet

Vi dricker te som blivit kallt.
Du tigger fram ord efter ord...
Och långa sprickor i asfalt
Påminner - det är norr förort!

Du skulle flyga! Om du kan
Förlåt allt snö som ligger här...
Du längtar till din drömmars stad
Att fånga lyckans fågel där.

Jag tänker stanna; dricka te
Och vänta tills du kommer hem...
Mitt te är kallt, mitt te är beskt,
Och VI påminner alla “DEM”.

12.11.09




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP