Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax före regnet

Ser ett ögonblick ut genom grindhålet:
en vit Volvo susar förbi
snabbt hoppar en skata över gatan
en joggare i gult regnställ håller farten.
Klockan fyra en fredag eftermiddag.
Holmstagatan.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-17 16:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ett skeende
Skrattar gott
Bra skriftat
Tack så mycket

Kram

Ken
2010-09-19

  Malinosa
Snyggt, lite som meningar ur en spännande roman.
2010-09-19

  Jaseph
Härligt fångas ögonblicket
i dessa sex rader
2010-09-18

  Monika A Mirsch VIP
o så öser det ner - grått - grått -silver - tack!
2010-09-17

  Arja Söderfeldt
Fina fredagsrader med vardaglig ton!
2010-09-17

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mycket om titeln.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP