Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Lullaby

Do you remember my lullaby?
The one you wrote, just for me?
I know I do.
I remember every note, every word,
Every little change, even the small ones.
I even know how to play it.
It just doesn’t sound right.
I try to figure out how you did it,
But it won’t work.
I don’t know what else to do.
Will you help me?
Will you come back and play it for me this one last time?




Fri vers av Shilan Aliyali
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-17 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shilan Aliyali