Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är pateriot

Jag är patriot. Jag är stolt över att vara svensk. Sverige är ett fantastiskt land. Klart att saker kunde vara bättre. Jag är stolt över Naturen, jag är stolt över de demokratiska grundläggande värderingarna som tex yttrandefrihet. Jag älskar det här landet, enligt mig är det världens bästa land. Smutsa inte ner mitt land. Låt aldrig Sverigedemokraterna få besudla det land som är mitt och som jag älskar.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av PPQ
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-17 22:41



Bookmark and Share


  Lady Alassa
nog kan det va bra att tycka om sitt land men det kan lätt bli lite väl etnocentriskt
2010-11-24

  Suzy med punkterna
Precis just så !!
2010-09-17

  Mats Henricson
Mycket bra skrivet ! Hoppas att alla dessa missledda och oinsatta ungdomar som, fortfarande,tror att Sverigedemokraterna är ett harmlöst och ofarligt parti läser detta och förstår att de bara är smygrasister och ingenting annat !
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ