Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Debattartikel ” behöver kvinnor män som mig 40+?” Underförstått vi gubbar får levla upp.


Orgasmglappet


Det pratas om orgasmglappet och frågan är har vi ett intresse att åtgärda det? Är frågan prioriterad. Om svaret är ja måste vi prata med varandra om det, våga prata anatomi, leksaker men även känslor, arbetsfördelning i hemmet och hälsa och ohälsa hos samtliga i familjen för mår ens barn eller partner inte bra så påverkar det dig med.

Orgasm är hälsosamt menar jag. Vidare menar jag att om vi verkligen angriper orgasmglappet så blir vi tvingade att jobba med samtliga grundläggande orsaker till att det finns ett orgasmglapp över huvudtaget.

Någonstans känns det som att detta inte är något nytt under solen. Att det finns siffror som visar att färre än 70 % av kvinnorna kommer i hetrosexuella relationer. Vidare finns det undersökningar som tyder på att sex blir bättre i jämnställda relationer enligt podden ” alla våra ligg avsnitt 266.”

Hur jag än vänder och vrider på det ekar den mest förbjudna frågan i mitt huvud ” vad har vi män 40+ att erbjuda den moderna kvinnan egentligen ?” Om kvinnor inte får sexuell njutning, om det stämmer att samboskap gynnar mannen medan kvinnan ofta riskerar att missgynnas av samboskap ex ur hälsoperspektiv, om mina antaganden och påståendena skulle styrkas vetenskapligt varför skulle kvinnan då behöva män som mig 40+ egentligen?
Övriga genrer av PPQ
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-29 08:23Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Din text är riktigt viktig och intressant.
Nu tror jag ju rent allmänt att mäns ålder inte har alltför mycket med dessa
negativa data att göra. Ogifta kvinnor är
enligt forskning lyckligare än gifta men
det betyder ju inte att det inte finns män
som tillfredställer sina kvinnor och heller
inte olyckliga singelkvinnor.

Dessa strukturer är intressanta. Män slappnar av i sitt äktenskap och kvinnor
spänner sig rent generellt. Forskning visar tex att mäns puls går ner efter
arbetsdag o kvinnors ökar.
2022-01-06

  lodjuret/seglare VIP
Dels hajar jag inte riktigt vad som menas med 'orgasmglappet', dels finns det minst tre slags orgasmer, förutom att 'det mesta' kan delas in i 3 grupper, upplevelser. Dels upplever två olika kvinnor två olika upplevelser. Två olika individer oavsett kön upplever 'samma' situation på litet olika sätt. Ta hundra individer och dela upp dem i fyra olika grupper, så kallade 'kliniska' experiment, eller om du så vill, vetenskapligt mätbara. Vilka är då grupperna? A är kvinnor som får en ovanlig upplevelse. B är kvinnor som får uppleva det vanliga. C är män som får en ovanlig upplevelse. D är män som får en vanlig upplevelse. Men den vanliga testningen delar upp bara i två kategorier. Det vill säga en blandad grupp med kvinnor och män. Som får det förslagna och grupp utan det förslagna. Eller enbart män mot enbart kvinnor. Att dela upp i fyra grupper ger en mera intressant fördelning. Men samtidigt är alla människor olika. Förutom 'alla andra' undantag som kan föreställas. De tre mest uppenbara sorterna av orgasm är 1. Kroppslig orgasmisk upplevelse. 2. Själslig orgasmisk upplevelse. 3. En blandning av kroppslig och själslig upplevelse. Grovt sett alltså. Sedan går det att se att alla tre grupperna av 1, 2 o 3, var och en för sig kan ha tre egna underavdelningar. Och så vidare i 'all oändlighet'...
2022-01-01

  Io
Kvinnor uppskattar livserfarenhet och mogenhet. Män 40+ har hunnit landa lite i sig själva och blivit mer självklara. Sträck på ryggen och njut av att du nått en ny nivå i livet ??
2021-12-29
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ