Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korta reflektioner kring min första tid på TikTok


Generation X ”You want to bamba?”


Låtar som ekar genom skallen. ”Ensam hemna” med ”KD” och jag frågar mig hur ska jag tänka? Det är ju en grym låt men inte okomplicerad. ”Nutcase22” med ”captain” ändå vad då? Notorius Big” var väl inte oproblematiskt.

Meghan Trainor med ”titel” wow. DJ pertubardo med ”you want to bamba” är väl typ signaturmelodin.

Är jag på fel ställe ?45 år och höger boende iet villaområde i en småstad? Uppvuxen på landet. Jag är generation X och vill bara ha ett eget dansgolv. Och där ska alla vi i generation X dansa loss på vårt sätt som förut ansågs vara inne och i dag i bästa fall kan ses som retro. Men på mitt dansgolv snurrar Lilli och Sussis ”oh mama” men vem vet till midsommar kanske ” You want to bamba ” ekar då siffrorna passerar tusentals tittningar. Vem vet? Alla vi i generation X kanske dansar där tillsammans innan midsommar 2022. ”You want to bamba?”




Övriga genrer (Kåseri) av PPQ
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-13 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ