Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motstridigt om betydelsen av självbiografiskt minne


\"ALLA KAN FÅ EN LYCKLIG BARNDOM\" och jag insåg ...

Att det borde jag ju se till att skaffa mig!

Barndomen är startpunkten!
Man ställer iordning den tillsammans med någon.
Eller kanske helt själv. Som det faller sig.
Som man har råd till.


Det är bara att hugga tag i jobbet (med alla feltolkningarna).
Tack o lov,
att jag i alla fall slapp curlingföräldrar.
\"Hur skulle du annars ha lärt dig?\"


Hur SKULLE jag annars ha lärt mig?


En lycklig barndom.
Meningen är nog
att man ska lära sig
hur man överdriver
hela tiden missförstår
ALLTMÖJLIGT
och
därför
som
en
konsekvens
inte förstår sig själv.


Det kommer att stå klart!
En beställning tack, på 1 st lycklig barndom.
Klart, klart, klart.



Jag hoppas jag inte behöver minnas
på riktigt.
Säkert minnas,
alla detaljer
eller ens de övergripande
skeendena
i
mitt röriga liv för att
införskaffa
dendär
lyckliga barndomen.


Förresten.
Vilka frågor håller att gräva med?
Man får väl svar som man frågar!

Alla som vet får en extra lycklig barndom som pris!
en lina
en ledstång
att löpa utmed.


Kanske får jag,
när jag väl minns,
någon att ställa till svars
och en dom att fälla.
En synd att förlåta.


HAAAALLÅ DÄÄÄÄR - vad tusan sysslade ni med? Skäms! Fy? *smisk?*


Eller så erfar man en lättnad och den samtidiga förtvivlan
för att man vaknar upp till mitt i kallduschen, avriven.


Min olycka nu är helt slumpmässig.
Den beror inte på något alls.


Min förmåga att förstöra för mig
är något jag lyckats med alldeles på egen hand.


Jag har haft en lycklig barndom.




Fri vers av nilo
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-11-24 16:39



Bookmark and Share


  sol
ja, det här var många tankar. slutar i eget ansvar. sant, men inte lätt...
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

nilo
nilo