Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Kryper själ i lappar täcke,
somnar trött i sängens kant.
Kommer du med natten säkert...
Du är hjärtat hemlig slant...

Vinter smyger genom portar,
slicker fönsters mönstrar ren.
Dagar blivit dödlig korta...
Natten går på lyktans ben.

Hjärtat slår... Och frusna kinder
värmer jag i täckens näst.
Om du går i vinters vinden
glömmer dig jag... Blir nog bäst!

18.09.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-18 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP