Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, var och en...

Vi, var och en, vi letar efter hamn
att landa där vid livets kväll sin båt.

Vi, som vi är, vi går i jordens famn,
Går oavsett vad var och en har fått.

Vi, du och jag, vi blir till stjärnors damm.
...Förbli miljoner oss på himlens fat.

Vi, var och en, till livets slut vi fann
för själen ro, för hjärtat evig slott.

19.09.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-19 12:52



Bookmark and Share


  aol
en så fin trösterik skrift
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP