Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå himmel




himlen som en
våt akvarell
med den
grå färgen
rinnande

med svampen
lät målaren
solen
bryta fram




Fri vers av novembersol VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-19 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ytterligare en träffande iakttagelse ...
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP