Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stress

hur kan jag beskriva
hur det finns
hur det är

om och om igen
vaknar
svettas
stressar

och du vet
ingenting

men hur ska jag kunna säga
hur jag är

hur det är

jag hatar dig
jag hatar mig

men allt
är endå
mitt fel




Fri vers av Notlight
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notlight
Notlight