Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gick - TYVÄRR! - som jag trodde...


Besvikelse - angående valresultatet



Rött är vackert

grönt likaså

men Svarta Demoner

måste vi rå på


nu gäller det att

se till

så ett parti som SD

istället för att växa

inte alls får

vara me´




Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-20 09:15



Bookmark and Share


  erkki
Den franske 1700-talsfilosofen Voltaire sa: "Jag avskyr era åsikter, men kan gå i döden för er rätt att framföra dem." Jag hyllar denna synnerligen ädla inställning.

Man ska argumentera! Tyvärr så har många människor uppfattningen att det ligger en gnutta acceptans om man talar med någon vars åsikter man avskyr. Jag vill bekämpa detta. Vi ska bli av med SD genom att smula sönder deras argumentation. Inte genom att tiga ihjäl dem. Det uppfattar jag som odemokratiskt, och det är bland det sista jag vill bli beskylld för.

I sammanhanget så har vi i decennier haft en miserabel invandrarpolitik. Och det är inte specifikt invandrarnas fel.

Tycker jag!
Ha det gott!
Anders
2010-09-21

  Jaseph
Ja, man verkligen fundera över hur det kunde gå så illa. Förhoppningsvis blir Sverigedemokraterna inte långvariga i riksdagen. Och förhoppningsvis smittar inte deras retorik av sig. Jag tycker att jag har märkt hur vi har stramat åt vår flykting- och invandringspolitik alltmer. Den har gått från att vara generös till att vara restriktiv. Får Sverigedemokraterna påverka så kan det sluta hur illa som helst. Det får inte ske!
2010-09-20

  aol
ja fel sida vann ve den som inte passar in, stark bra skrift, kram,
2010-09-20

  Anders Nordlander VIP
ja dels SD men även mot krafter som vill förändra t.ex. i sjukförsäkringen och skapar ökade klyftor i samhället.
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen