Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den som betyder allt ...


Hur...

Hur ...

ska jag förklara ,

ska jag berätta,

ska jag få dig att förstå,

ska jag få dig att inse,

- vet inte - vet inte - vet inte -

men vill inget högre att få dig att inse...

Hur ...

skriver jag den känslan,

märker jag pappret med min insikt,

ristar jag mina ord i dig, så att dom inte vittrar,

märker jag ditt liv med mig

- vet inte - vet inte - vet inte -

Men jag försöker...




Fri vers av Bloodloss
Läst 316 gånger
Publicerad 2010-09-20 21:49



Bookmark and Share


  queenia
närmare än så här.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Bloodloss
Bloodloss