Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Q, för Q, tack vare Q...


... vem är jag ...

Jag trodde...
Jag visste...
Jag kunde...

Men...

Nya händelser...
Nya erfarenheter...
Nya känslor...

Förändrar...

Min syn...
Min tanke...
Min vilja...

Skapar...

Nya önskningar...
Nya mål...
Nya behov...

Utan...

Dina VILJOR
Dina ÖNSKEMÅL
Dina BEHOV

Skulle...

Jag vara densamma...
Jag vara grå...
Jag vara förlorad...

Så...

Jag är ägd...
Jag är din...
Jag är LYCKLIG!




Fri vers av Bloodloss
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 07:53



Bookmark and Share


  queenia
jag läser och försöker förstå
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Bloodloss
Bloodloss