Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruden

Jag förlovar mig med hösten.
Höstens tiden går...

Smeker vinden mellan brösten
där mitt hjärta slår.

Frusna fingrar hemligt skakar
när jag hämtar ring.

Håret ser ut - svans av skata
vita svarta ting...

Över mig ett moln som slöja
droppar tårar damm.

Jag är tyst... Kan ej avslöja
hur mitt liv försvann.

21.09.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-21 21:09



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Julianna!

Håller med aol nedan. Bruden är en bra metafor. Gillar speciellt den sista strofen: "Jag är tyst... Kan ej avslöja
hur mitt liv försvann.". Bra, tycker vännen Fredrik
2010-09-27

  aol
jättebra text med känslan av ett vemod som dröjer sig kvar,
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP