Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammsugan

Dammsugan
i hörnet
står,
i den
mörka skuggan
bland allt damm
och bråte

Jag borde göra något
vad som helst
men vad?

Det enda jag kan
tänka på
är dig

Och allt hat
som du fyller
mig med
i denna mörka
tid




Fri vers (Fri form) av Ronja Siira
Läst 389 gånger
Publicerad 2010-09-22 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Siira
Ronja Siira