Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag är inte jag

Du tittar på mig
varje dag
men du ser mig inte

Du pratar med mig
varje dag
men du vet inte vem du pratar med

Du skrattar med mig
varje dag
men du vet inte vad som är skämt eller allvar

Du tror du gillar mig
varje dag
men det gör du inte

Du tittar på mig
varje dag
men du ser mig inte

För jag är inte jag




Fri vers av Ronja Siira
Läst 374 gånger
Publicerad 2011-12-05 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Siira
Ronja Siira