Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar, funderingar och drömmar

Jag sitter i sängen

med kudden
tätt intill
med täcket
om fötterna
med mobilen
i högsta höjd

och tänker
och funderar
och drömmer

Jag vill ringa
Jag vill sms'a
Jag vill mms'a

Jag tänker på
problem
Jag funderar på
problem
Jag drömmer om
problem

Jag kan inte ringa
Jag kan inte sms'a
Jag kan inte mms'a

för jag tänker
för mycket
för jag funderar
för mycket
för jag drömmer
för mycket

Jag ser felsteg
Jag ser förvirringar
Jag ser förvärringar

Jag tänker på
usla saker
Jag funderar på
usla saker
Jag drömmer om
usla saker

Mitt hopp är ute
nu
Mitt hopp existerar inte
längre
Mitt hopp är dött
för länge sedan

Detta kan hända om

man överdriver
det negativa
och förminskar
det positiva

i sina tankar
i sina funderingar
i sina drömmar




Fri vers av Ronja Siira
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-15 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Siira
Ronja Siira