Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Jag går ut i regnet
hör hur det smattrar mot rutan
hör arga röster innifrån
Är fast.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innifrån för mig
är verkligen innifrån
gillar dikten på det viset
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson