Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
puts,dröm eller verklighet


puts

puts,dröm eller verklighet

vad vet jag

när jag drömmer mig bort

eller drömmer jag?

går och köper

det som är vårt

men

Är det till någon Nytta?

när drömmen kan brista?


Puts,dröm eller verklighet?

putsar jag bara?

för drömmer;det gör jag så ofta

viker ihop

i små högar

allt är i sin ordning

kanske ger det

ett lugn


När jag ser över

alla dessa högar

med nåt som

kan bli vårt


eller drömmer jag

mig bort

igen?


att jag snart

kan få hålla om nåt som är bara Vårt?




Fri vers av destinyemmy
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-09-23 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy