Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sitter framför Du nämner Ber mig att ta hand om mig Känns som det mer är ett förberedande för dig än mig Att du tänker tanken på att lämna Ångesten som griper taget runt din hals


Tvivel

Du dövar
Du dövar

Nåt Känns av...
Du ger några ord
Du ger ändå Inte
Du funderar

Du vill finna orden
Men ber mig vårda mig
När Du egentligen Vet
Det är DIG jag vårdar
Vårdar dig och andra som fångat mitt innersta

Sätt inte orden att det är mig
När du vill lämna , överge
När du ångesten försöker kväva
Ser den banka på i stunder där nåt påminner dig

Du då vill ut
Ut och långt därifrån

Du tror inte att jag ser
Ser ångestens klang
Jag må inte känna den men jag ser hur den fångar dig
Och vill tvinga dig att ge ett beslut

Jag kan inte tvinga dig som Ångesten gör
Jag kan inte tvinga dig som fått fritt val
Jag kan inte tvinga dig

Men du kan tvinga mig
Att behöva
Göra ett val

Om Ångesten får vinna




Fri vers av destinyemmy
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-20 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy