Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur


Dom rätta orden

Botemedlet?

Sorgen -gnager

Hjärtat -slitet

Tankarna -vilsen

Längtan -ihärdig

Sömnen - fråntagen

Drömmar -

Ord -

Framtid -

läkedom -

Ge glas , ge splitter ,ge något bara Du är kvar











Fri vers (Fri form) av destinyemmy
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-30 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy