Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancersjuka Annika, Sverigedemokraterna...

 

 

... såp-operan Kungarna av Tylösand, hycklande Kristdemokrater
som vill ha ett mänskligare Sverige, men som stöder ett cyniskt
Moderatparti... med vars politik folk som Annika hamnar i kläm...

Det är kallt och mörkt i landet...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-23 23:55



Bookmark and Share


  Elwania
En del kristna sympatiserar med SD.
äckligt!
Kristdemokraterna är hycklare håller med dig
2010-09-25

  Mats Henricson
ARKTISK KYLA !!!!!!!!!!!!!!!
2010-09-24

  lilla t
sluter sig om mänskligheten som en svartsopsäck... kväver, vilja, vett och sans.
2010-09-24

  aol
ja mörkret sänker sig
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna