Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem stal solen ?

Jag vet inte vem som stal solen
men jag vet hur det kändes
när den försvann

Det är minusgrader nu
kan någon lysa upp
med ficklampa
här inuti

Kan någon dra ut knivarna ur mitt hjärta
det svider och det är
så trögt att trampa runt i blod
jag halkar snart

Fångar ni om jag faller ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-11-25 09:46



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ingen fara..vi tar emot..
Fint skrivet och väl förmedlad
känsla.
2005-11-25

    Bodil Sandberg
Öppnar armarna ....självklart får du falla i min famn...och solen...den kommer tillbaka snart ska du se...
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan