Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPANA IN !

min dikt

JODDLA

som sänds i p3
text
nu på söndag
mellan
18-20.00
och

Hey

skicka
in själva ochså !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 181 gånger
Publicerad 2010-09-24 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan