Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar...

Undrar om du bara vågar
byta ett liv mot en natt?

Undrar om du vet att dagar
är de som nu är ödens skatt?

Kom med mig och hitta kistan
den inre i din mörka själ.

Blir det eld av lilla gnistan
den som du kan finna här.

Tänd all minne till en brasa
låt den bränna smärtan svart

tills förflutna bron är trasig
och ditt hjärta blir uppvärmt...

25.09.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-25 14:54



Bookmark and Share


  Den gamle
Skönt, grattis till en fin dikt!
2012-11-11

  Hanna Mari Wallin
vilken härlig läsupplevelse, trots en ton av sorg, men ändå så hoppfull
denna bokmärker jag...
2012-04-25

  Bibbi VIP
Gillar.
2010-10-28

  Larz Gustafsson VIP
En natt kan förstöra ett helt liv.
2010-10-01

  Jean-Michel Orblin
Undrar om du bara vågar
byta ett liv mot en natt?
Suveränt
Nä jag vågar inte
Inte mitt liv i alla fall
konkret som jag är
Hela dikten är riktigt bra
tyvärr har jag svårt för abstrakt tänkande
2010-10-01

  ULJO
En underbart stark dikt. Blir berörd av att läsa sådan poesi som du förmedlar i den här texten.
2010-09-30

  aol
en stark dikt om en fråga att våga,
2010-09-27

  Fredrik Stillesjö
Hej Julianna!

Kanon! Mycket bättre så! En riktigt bra dikt. Hälsar Fredrik
2010-09-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Julianna!

Ja, vem vet om jag vågar... En vacker, böljande, frågande dikt. Hälsar Fredrik
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP