Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer alltid ha Paris

I fantasin målar jag upp ett scenario
över hur lyckliga vi skulle vara
och du skulle aldrig vara full
jag aldrig arg

du skulle alltid hålla min hand när vi går
och lyssna på det jag sa
jag skulle alltid se dig
och aldrig bli sur för att du är förkyld

och vi skulle vara lyckliga
som vi var i Paris
när jag sket i att du var full
för det var jag med
och du höll min hand på Place de la Concorde












Fri vers av Blomman
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman
Blomman