Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickor *ler*

 

Vi möts i en värld av kväll,

med skrattet ekande  från
barndomens trappuppgång


Ingen annan tid var mer vår än den


Väck lite till, om igår
imorgon kan man väcka senare

Mycket senare... för nu är det kväll
och bara barnet, har fått liv 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-29 21:14



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
Så fin...
2010-10-02

    Max Poisé
tänkvärt och vackert!
2010-09-30

  anits VIP
Mycket vackert, gillar den mycket
2010-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Ugglas var 1977...

"Vår tid, vår tid, vår tid..."

Det där barnet bor inom oss.
2010-09-29

  peter markurth
gillar
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP