Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den man är

Många är, de de är
Vissa, de de väljer att vara
Andra, de de lärt sig vara




Fri vers av Flickan i fönstret
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-26 22:35



Bookmark and Share


    Flickan i fönstret
Precis.
man har lärt sig vara
nån man inte är
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan i fönstret

Mina favoriter
Jag skrev den för dig