Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag tror

Jag tror att jag tror
på kärleken
jag tror att jag inte tror
att den är menad
för mig




Fri vers av Flickan i fönstret
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-31 23:50



Bookmark and Share


  peter markurth
känns
2010-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Flickan i fönstret

Mina favoriter
Jag skrev den för dig