Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En familj likt ett spindelnät

En familj likt ett spindelnät
fast förankrat från ena fästet till det andra

Ett skyddsnät att falla i
Ett näste när man är svag
En borg skyddad från inkräktare
En kärlek att värna varandra
En trygg brygga i livets träd

En styrka att stå emot när regndroppar faller
En familj likt ett spindelnät




Fri vers av Flickan i fönstret
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-26 22:52



Bookmark and Share


    Flickan i fönstret
ja eller så intalar man sig att den är stark
trots att det rådde oväder från början
man vill inte se att det redan har lossnat
man hänger kvar i resterna av det
man ljuger för sig själv
tills strålkastarljuset tvingar en att möta verkligheten
då söker man i förtvivlan
efter ett annat slags nät att landa i
tills man inser
att man måste bygga på sitt eget
för att sedan
kanske
kunna dela det med någon annan
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan i fönstret

Mina favoriter
Jag skrev den för dig