Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en uppföljare till höst träd


vinterns kalla hand

Vinterns kalla hand läggs på min axel
Den kalla handen av lättnad och av ångest
Nu kom istiden tilllslut
Hur fan ska jag ta mig ut

Är det kyla eller bekant värme jag känner?
Istidens landskap är ännu färskt i minnet
Mycket tid jag här spenderat

Är detta hemma?
Är detta jag?




Fri vers av Glassbottle
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 22:46



Bookmark and Share


  Glassbottle
The winter's cold hand
The Winter's cold hand lay my shoulder
The cold hand of relief and anxiety
Now came the has Ice age come
And now, how do I get out?

Is it cold or familiar warmth I feel?
This glacial landscape is still fresh in the memory
Here I have spent much time

Is this home?
Is this me?
2011-01-04

  Mess
mysigt flyt, men ändå något seriöst, något man inte riktigt kan ta på. underbar text. bra gjort.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Glassbottle
Glassbottle