Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten ingår i ett paket

 

Löven har en enkel resa.


Det har vi också,

på sätt och vis.

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-09-28 15:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint, tycker om
2010-09-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint höstöv dalar här.
2010-09-28

  Niclas Petersson VIP
Fint.
Gillar.
2010-09-28

  Catharina Edin VIP
Ja, det har vi visst.
Gillar denna!
2010-09-28

  Mr Lindemann VIP
Likt ett blad från himmelen
faller detta alster in

ger avtryck på marken
2010-09-28

    Max Poisé
Gillar dessa kort som får oss andra att tänka!
2010-09-28

  LenaJohansson VIP
hade hellre varit ett löv faktiskt....

fint text
2010-09-28

  Cadena
Läste först Löven ingår i en pakt. Och det går ju också bra - om man håller sig till grundtanken - att de visar oss att vi har en enkel resa - på sätt och vis. Fin tanke och höstgåva till alla dina läsare!
2010-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Det kan man säga.
Vi avgör själva destinationen.
Löven har inget val.
Hellre lovsång än lövsång.
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP