Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMVÄLVANDE OKTOBER

oktober blir omvälvning igen

oktober, en del av framtiden

oktober blir uppgång eller fall

oktober blir kanske väldigt kall

en månad som kan bli subversiv

och bära ett annorlunda liv

min bön för oktober lyder så:

blott en dag i taget, aldrig två

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-28 16:27



Bookmark and Share


  mare VIP
" Blott en dag ett ögonblick i sänder"
2010-09-30

  anits VIP
Kloka tänkvärda rader
2010-09-28

    ej medlem längre
Låter klokt det du skriver här. Fin beskrivning av oktober!

"blott en dag i taget, aldrig två"

/Ann
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP