Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla, bitterhet och ilska

Kyla, bitterhet och ilska

allt det fanns
i hans blick

Kylan
över ett
krossat
hjärta

Bitterheten
över all
falskhet
och lögn

Och ilska
över att
hon fortfarande
existerar




Fri vers av Ronja Siira
Läst 622 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Siira
Ronja Siira