Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vill säga

Det jag vill säga är att du inte känner mig
Du lyssnar inte på mig
Du vet inte vem jag är
Du säger att du älskar mig när du håller mig,
det gör mig ledsen att du inte håller den jag är

Det jag vill säga och inte till dig säger
Jag pratar men du lyssnar inte
Jag frågar men du svarar inte
Så när vi pratar och jag frågar när du inte svarar,
känner jag tomhet för jag vet inte vem jag pratar med.

Det jag vill säga till dig och som jag försöker säga
Du ser på mig men du ser inte mig
Om du såg mig och såg vem jag var
sedan höll mig och höll mig för den jag är.
Då skulle jag känna det du säger, att du älskar mig




Fri vers av Eylin
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-29 16:23



Bookmark and Share


  Anton the poet
fint skrivet!
2010-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Eylin
Eylin