Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtknip

Är jag inget mer än en sak som används när du har tid?
Ska jag bara vänta på att det passar dig?
Nyss var mitt hjärta så fullt till dig, men nu känns det tomt
Har jag gjort det igen?
Gett bort hela mig så att det inget finns kvar




Fri vers av Eylin
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eylin
Eylin