Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergång

Miljarder år sedan
på denna jord
människor som oss
men något händer
alla dör och allt försvinner
inget spår lämnas kvar
sen börjar livet om igen




Fri vers av Kevin Finnerty
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-29 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kevin Finnerty
Kevin Finnerty