Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer

Det händer på en slaskig perrong
en iskall natt i väntan på tåget
det händer i en ensam säng
det händer att jag känner sympati
för alla djur som vandrar
ensamma genom mörka skogar

man kan aldrig fly sina instinkter
och det kommer en dag
då vi alla måste vandra ensamma
genom mörka skogar




Fri vers av Kevin Finnerty
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kevin Finnerty
Kevin Finnerty