Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slipsknuten

Om din slipsknut sitter åt för hårt
så bör du fundera över
om du själv vill ta livet av dig
eller om den som knöt den åt dig
önskar
detsamma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-11-25 22:03



Bookmark and Share


  Cris
Det kan ni fundera på :) hehe! Tralal la...
2005-11-25

  kärleksbarn
aaaah, vilken klockren! :D
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan