Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardags frågor

Hej hur är läget ?

Jodå jag är lika
småfet och kåt som vanligt

( personen
gick därifrån med röda kinder )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-11-25 22:15



Bookmark and Share


    Helena Holmström
Tack för den roliga texten! Ska låna valda delar av den i morgon...
2005-11-26

  Nic
puss på dig, på kinden :)
2005-11-25

  Smultris
*Ler*

Underbart.... ;-)
2005-11-25

  Cris
Fast det var en kul text..
2005-11-25

  Cris
Men guuuud så pinsamt :) skulle också rodna faktiskt
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan