Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dom som får en att tvivla

Jag gräver en grop
åt alla ni
som får mig att tvivla

Den är djup
och
insiktsfull

Ropa inte ni efter hjälp ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2005-11-25 22:19



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Jag hjälper dig att gräva närsomhelst min vän!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan