Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev inspirerad av dagens snack om detta ord ( Gastrosexuell )


Gastrosex

Jag är
gastrosexuell

Jag är
en kökskaramell

Jag smörjer
in mig
i bearnaisesås
ikväll
och du ligger redo
på en björnfäll

Det är
hett som
chili
det är salsasås
och om mina planer
går
i lås
så är det du
och jag i ett privatbås
med extra krämig
chokladsås




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-30 18:34



Bookmark and Share


    SaraT
ha ha ha ha ha ha
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan