Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som är Du

Vi har kämpat,
men inte vunnit spelet.
Jag är en dålig förlorare,
men själva spelet är viktigare.
Viktigare än felet.
Dom kanske är skickligare,
men jag är uppriktigare.

Trots desorienterad, disträ, utsorterad.
Generad, oengagerad, frustrerad.

Polerad är världen
och jag kolliderar
med nåt obefintligt.
Dom förstår inte min färg -
en pastell i svart-vitt.

Missförstånd och ignorans.
Ett begär av deras ickeexistens.
En vilja att sudda ut en hårt ritad gräns
och riva tapeten som dom trodde fanns.

Allt är problemet; sägs att problemet bor i mig nu.
Ikväll slår gonggongen -
för att stänga den port som jag öppnat för dom.
Dom som är du.




Fri vers av ve rånica
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 11:21



Bookmark and Share


    Burre
Rakt in i hjärtat och underbart förmedlande av känslor till ord...

/den som är du
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica