Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010-10-01


Ljuset

Blödande sår
sträva tungor
och sökande händer

Jag är din nu om du vill ha mig.




Fri vers av kallsup
Läst 269 gånger
Publicerad 2010-10-01 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallsup