Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-03


måndagsexemplar

Dina porer svettas kemikalier
det sticker i näsan
Fränt
Till och med din sperma smakar medicin
För det är så du kallar det
Medicin


Och varför ska jag klandra dig?
Jag är inte så mycket bättre själv
Kemisk glädje är den enda sanna glädjen
Åtminstone för personer som oss,
som inte kan känna något äkta
eftersom
vi är felaktiga
Måndagsexemplar
Det är något som är fel i oss,
duvet


Vi är bara människor,
säger du och stoppar pipan full
(Mina mentholcigg är inte goda att mecka med)
Människor som måste överleva på något vis
Jag längtar efter skogen
Den piskande vinden som kommer in över sjön
Lukten av barr
Kan vi inte bara fly,
önskar jag om och om igen
Vi måste inte vara en del av den här världen
som vi ändå inte passar in i
Du & jag
Skogen
Friheten
Det behöver inte göra ont längre


Jag vet att din högsta önskan
inte är densamma som min
Du vill bara bli kvitt din medicin
Du försöker men du ljuger
För oss alla
Men allra mest för dig själv
Du har mitt hjärta och jag gör vad som helst
för dig,
för att hjälpa dig,
duvet


Men hur desperat du än önskar
hur många gånger du än ber
så kan vi inte bli normala
Men kanske vi kan lära oss
ett annat sätt att uthärda våra mentala brister på
Hoppet är ju det sista som lämnar människan,
duvet


Men du måste själv vilja det
du måste göra det för dig
och inte för någon annans skull
Klipp sönder nätet av lögner som du trasslat in dig i
Se mig i ögonen,
bara så enkelt
Så gör jag vad som helst för dig


Vi måste hålla hårt i varandra
för att överleva i den här världen
Så länge som vi måste vara en del av den här världen.




Fri vers av kallsup
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-03 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en förunderlig styrka i varje ord...gillas!
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

kallsup