Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smurf

Det börjar att blekna,
era blickar som jag inte längre ser
som brukade göra mig sjuk,
era ord som blivit mina tvångstankar
jag hör dem inte längre
Låt mig vara ifred nu
Bryr mig inte längre
och jag låter det färga insidan av mina ögonlock

Allting blir vackrare i en blå nyans.




Fri vers av kallsup
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-09 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kallsup